Skip to main content

Over Leefstijl Expertise Centrum Assen

LEEFSTIJL EXPERTISE CENTRUM

LEEFSTIJL EXPERTISE CENTRUM ASSEN:
WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Wij zijn er voor jou om samen te werken aan een gezond en fitter leven.

In ons centrum draait het om jou en jouw gezondheid. Ons doel is om jou vooruit te helpen naar een fitter, gezonder en sterker lichaam.

In ons centrum is er voor elke leeftijd en voor elke doelgroep die wil werken aan zijn leefstijl een passend aanbod. Het aanbod varieert van zwanger fit tot health checks, van personal training tot seniorfit. Voor iedereen is er wel een mogelijkheid om te werken aan leefstijl.

Of je nu wilt afvallen, meer sporten of een betere balans wilt tussen bewegen en rust in ons centrum kun je een op maat gemaakt advies krijgen.

Daarom maken wij altijd een persoonlijk op maat gemaakt plan dat afgestemd is op jouw lichaam en jouw leven.

Daarom hebben wij een team verzameld van specialisten die écht goed zijn in hun vak. Zodat jij de het beste advies en de beste begeleiding krijgt. Kies voor leefstijlcoach of een fysiotherapeut, net wat je wilt.

In ons centrum komen zorg, leefstijl en welzijn samen. Ons team heeft zich gespecialiseerd in leefstijl maar ook veel ervaring in de fysiotherapeutische zorg. Dit maakt dat je altijd de juiste begeleiding krijgt die jij nodig hebt.

Voor meer informatie over Fysio van der Knaap en Postmus- Fysiotherapeuten of onze collega’s kunt je terecht op onze website: www.fysiovanderknaappostmus.nl. Wij hebben een fysio in Marsdijk, Kloosterveen en het Gezondheidscentrum Noorderpark.

Bij ons leefstijlcentrum kun je o.a. terecht voor:
Leefstijl coaching
Fitness
Zwangerschapscursus
Valtraining ouderen
Stressreductie met yoga

 

Persoonlijk en doelgericht

We zijn met een groot gespecialiseerd  team, maar we hebben  allemaal één ding gemeen: we houden van het persoonlijke contact  en vinden het heel belangrijk om dat in stand te houden. We kijken juist naar jou als mens. We besteden niet alleen aandacht aan je lichaam, maar ook naar jouw leven. Die persoonlijke touch is wat ons anders dan anders maakt. We leren je kennen, luisteren naar je en denken met je mee. Zo krijg je een begeleiding dat echt bij jou past.

ONZE VESTIGINGEN EN OPENINGSTIJDEN

Onze diensten zijn ondergebracht in de vestigingen van fysiotherapie van der Knaap en Postmus.

Wij hanteren ruime openingstijden en zijn 6 dagen per week geopend

Bel ons direct: 085-9025559
Stuur een whatsapp bericht: 06-81596624

Veel specialisaties
onder 1 dak

Persoonlijk, met aandacht
en betrokken

Zorg, leefstijl
en welzijn

Meer weten?

Wil je weten hoe we jou verder kunnen helpen? Neem contact met ons op of maak gelijk een afspraak voor een intakegesprek.