Skip to main content

Yoga

Yin yoga

Yin yoga is een meer passieve vorm van yoga. Bij Yin yoga houdt je verschillende houdingen voor langere tijd vast. De yoga oefeningen zijn gericht op de diepe bindweefsels van het lichaam. Yin yoga werkt specifiek om diep door te dringen in het bindweefsel in je lichaam. Fysiek en energetische blokkades kunnen worden losgelaten.

Er wordt aandacht besteedt aan gedachten, ademhaling en lichamelijke gewaarwording. Ook staat Yin yoga in het teken van meditatie en mindfullnes.

Yin yoga wordt gegeven op woensdagavond in Locatie Messchenstaete. Voor de meest actuele tijden en dagen kun je het beste even bellen/mailen of een whatsapp berichtje sturen.

Stoelyoga

Yoga helpt je om bewuster te worden van je lichaam en van je lichaamshouding. Hierdoor kan je stress makkelijk signaleren en verminderen. Je kan dingen makkelijker loslaten en de balans makkelijker vinden tussen activiteit en rust.

Het leefstijl expertise centrum Assen geeft stoelyoga voor als je wel aan yoga wil doen maar liggen op de grond niet zo goed lukt.

Neem contact met ons op over de actuele tijden en dagen.

Interesse?

Lijkt yin yoga of stoelyoga jou leuk, meldt je dan aan voor een gratis proefles.

De tarieven kan je vinden bij de tarieven.

Maak een afspraak