Skip to main content

Small Group Training

Small group training

Wil je graag gaan sporten, maar liever niet alleen en wel met begeleiding? Dan kan je denken aan onze small group training. In een kleine groep van maximaal 10 personen wordt er onder begeleiding een uitdagend circuit uitgevoerd van verschillende kracht en conditie oefeningen. Onze sportintructeur zal iedere training weer met een andere circuitje komen waardoor er genoeg afwisseling en uitdaging in zal zitten. Er wordt tijdens de trainingen altijd rekening gehouden met de verschillende niveau’s, dus ook als beginnend sporter kan je goed mee doen om je conditie op te bouwen.

Buitentraining

Onze small group training geven wij ook in de buitenlucht. Tijdens onze buitentraining gaan we in een fanatieke groep samen aan de slag. Onder professionele begeleiding doe je een uitdagende circuit training waarbij je meerdere lichaamsdelen traint.
De buitentrainingen vinden plaats bij onze locatie Messchenstaete. Hier hebben wij een speciale buitenplaats gecreëerd waar met een groep getraind kan worden. Tijdens de trainingen wordt zowel conditie als kracht getraind in verschillende vormen. Zo kan er ook gebruik gemaakt worden van battleropes en een boxbal.
Onze sportinstructeur zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen.  Tijdens de lessen worden oefeningen in verschillende niveau’s aangeboden. Van jong tot oud, getraind of beginner. De buitentraining is geschikt voor iedereen.
Ben jij er klaar voor om in de buitenlucht jouw gezondheid te verbeteren? Meld je dan nu aan en probeer een gratis proefles

Wilt u meedoen? Maak dan een afspraak voor  een Small Group training?

Voor actuele trainingstijden en vragen neem dan contact op via ons contactformulier of via WhatsApp. Of plan online een afspraak in.

Maak een afspraak voor  een buitentraining en ervaar het effect van trainen in de buitenlucht!

Vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier of via WhatsApp. Of plan online een afspraak in.

Maak een afspraak