Skip to main content

Werkplekonderzoek @work

Werkplekonderzoek @work:

Heb jij, of heeft jouw werknemer na een dag (thuis) werken last van de nek of een zeurende pijn in de rug? Grote kans dat dit komt door een onjuiste werkhouding of werkwijze. Met een goede instelling van de werkplek kunnen klachten worden voorkomen of verholpen. Een Werkplekonderzoek kan uitval voorkomen.

Tijdens het Werkplekonderzoek kijkt onze adviseur naar de huidige situatie en hoe deze te verbeteren is. De adviseur kijkt naar de zit/sta houding en naar de werkwijze op je werkplek. Is de stoel bijvoorbeeld goed? Hoe is de afstand tot het toetsenbord? Staan de schermen goed op hoogte? De juiste adviezen en veranderingen maken soms een wereld van verschil. 

 

Voordelen van een Werkplekonderzoek 

Met het aanvragen van een Werkplekonderzoek:

  • Leer jij/ leren je werknemers klachtenvrij werken, doordat ze zelf de juiste instelling van de  stoel en hoogtes kunnen instellen.
  • Wordt verzuim voorkomen of verminderd, door de adviezen over de (thuis) werkplek.

Met het Werkplekonderzoek kan jij/jouw werknemer klachtenvrij (thuis)werken. De duur van het onderzoek is maximaal 60 minuten. De kosten hiervan zijn €185,-. De betaling kan eventueel ook als particulier worden voldaan. 

Heb je klachten die behandeld moeten worden door de fysiotherapeut dan kan je je via onze fysiotherapiepraktijk www.fysiovanderknaappostmus.nl aanmelden voor behandeling.

Een afspraak maken ?

Meer weten ? Stuur ons een WhatsApp-bericht of een mailtje.

.

Maak een afspraak