Skip to main content

Bootcamp Jongeren 13-17 jaar

Jongeren Bootcamp (13-17 jr)

Jongeren bootcamp

Wil je graag sterker worden en je conditie verbeteren, en vind je het leuk om buiten te trainen?  Ben je tussen de 13 en 17 jaar oud? Dan is onze bootcamp voor jongeren wellicht iets voor jou!

Bootcamp training
Er wordt getraind in de buitenlucht met eigen lichaamsgewicht en attributen, zoals tractorbanden, battle ropes en weerstandsbanden. Daarnaast wordt ook getraind met eigen lichaamsgewicht. Diverse bewegingsvormen komen aan bod, waarbij naast kracht en conditie ook snelheid/wendbaarheid gevraagd wordt. De trainingen vinden plaats in groepsverband, waarbij je tijdens bepaalde onderdelen ook moet samenwerken. De trainingen worden gegeven door een ervaren sportinstructeur/-instructrice.

Ga jij de competitie met jezelf aan?
Je kunt instappen op elk niveau. Binnen de training wordt hier nadrukkelijk rekening mee gehouden, zodat je op je eigen niveau kan trainen.

Ben je op zoek naar een leuke en sportieve uitdaging, waarbij kracht, snelheid, plezier en samenwerking centraal staat? Geef je dan op voor deze bootcamp!

Voor de actuele prijzen en tijden neem contact op met de praktijk.

BOOTCAMP BIJ LEEFSTIJL EXPERTISE CENTRUM ASSEN: ZO WERKT HET

Zodra je je aanmeldt voor de bootcamp voor jeugd kun je eerst gebruik maken van een gratis proefles zodat je kunt kijken of het wat voor je is.
Neem hiervoor contact op met

Maak een afspraak om te starten met bootcamp in Assen

Maak een afspraak voor een proefles bij een van onze vestigingen in Assen.

Maak een afspraak