Skip to main content

Meedoen in Assen

Meedoen in Assen

“Meedoen in Assen” maakt het mogelijk dat volwassenen Assenaren met een minimum inkomen ook altijd mee kunnen doen. Het sport- en cultuur tegoed van de gemeente maakt het mogelijk om met een budget van € 150,- mee te doen aan verschillende sport- en cultuur activiteiten. Inwoners en gezinnen uit Assen met een netto inkomen tot 120% van de bijstandsnorm komen in aanmerking voor het sport- en cultuur tegoed van de gemeente Assen. 

Op de website van de gemeente bieden wij via in de webwinkel verschillende diensten van ons aan. Via onze partner Van der Knaap en Postmus fysiotherapeuten hebben wij  het volgende aanbod geplaatst:

  • Een maandabonnement fitness onder begeleiding 1x per week
  • Een maandabonnement fitness onder begeleiding 2x per week
  • Fitheidstesten voor sporters, amateurs en senioren
  • Leefstijlprogramma voor een maatje meer
  • VR training bij burnout klachten en stressklachten.

Kom je in aanmerking voor het sport- en cultuur te goed en wil je graag gebruik maken van een van de bovenstaande activiteiten? Plaats dan direct je bestelling op de website van meedoen in assen!

Wanneer je het ontvangstbewijs van de gemeente hebt ontvangen kan je bij ons of onze partner Van der Knaap en Postmus fysiotherapeuten een afspraak maken om je aan te melden voor de activiteit. 

De financiële afhandeling vindt via de gemeente plaats.

Meer informatie nodig?

Raadpleeg de website https://meedoeninassen.nl of neem contact met ons op.

Maak een afspraak