Skip to main content

Veilig fietsen Assen

Veilig fietsen Assen

Fiets behendigheidstraining  Assen

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de fietsongevallen eenzijdig is, en vermoedelijk valt het daadwerkelijke percentage hoger uit i.v.m. een forse onderregistratie van deze valincidenten! 

Veel genoemde oorzaken van het vallen waren; het tegen komen van objecten zoals stoepranden en paaltjes maar ook slecht wegdek en vallen vanwege een bocht werd benoemd.

 

Samen met  Van der Knaap en Postmus Fysiotherapeuten biedt het Leefstijl expertisecentrum Assen fietslessen aan.

Heeft u voor het eerst een E-bike, bent u onzeker geworden na een operatie of twijfelt u om weer op de fiets te stappen na de winterperiode? 

Voor iedereen die zich wel eens onzeker voelt op of naast de fiets is deze cursus geschikt! Ook geschikt voor mensen met een 3-wiel fiets.

In kleine groepjes en 4 lessen van ca. een uur zullen er verschillende aspecten van het fietsen aan bod komen. Hoe moet ik veilig op- en afstappen, maar ook kijkgedrag en remtechnieken komen aan bod. 

Alles wat u nodig heeft om zich weer meer zeker op de fiets te voelen en weer veilig en met plezier te gaan fietsen

 

CONTACT: mirthe@fysiovanderknaappostmus.nl
085-9025559 (LECAssen)


KOSTEN: 95 euro voor 4 lessen
WAAR: Anjo Jager
Zendmastweg 1
9405 CD Assen
BENODIGDHEDEN: E-bike of fiets


Er is bij Anjo Jager de mogelijkheid om fietsen te proberen of te lenen.Dit kunt u bij de aanmelding doorgeven

Mocht je twijfelen of je geschikt bent voor dit programma neem dan contact op met het Leefstijl Expertise Centrum Assen.

Wat zijn de kosten en voorwaarden?

Kijk voor de actuele prijs op onze website:  Deelname is op eigen risico.

De cursus wordt voor aanvang gefactureerd. U kunt de factuur  van de cursus voldoen via een pinbetaling of via een overboeking. In geval van tussentijds stoppen is er geen restitutie mogelijk. Wel kunt u de overige lessen in een volgende cursus inhalen.

Inhalen van lessen is in overleg mogelijk in een beschikbare andere groep.

Wanneer start de cursus ?

Opgeven voor een nieuwe cursus kan vanaf nu. U wordt dan geïnformeerd over de startdagen en tijden van de (volgende) cursus

Aanmelding:
U kunt zich aanmelden via de mail: info@lecassen.nl of via telefoonnummer 085-9025559

Aansprakelijkheid?

De praktijk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, schade, diefstal van eigendommen en/of goederen of ongevallen in en om het centrum/praktijk. De training geschiedt op eigen risico. De praktijk aanvaardt geen aansprakelijkheid voor blessures en/of letsel ontstaan tijdens de training.