Skip to main content

Stoppen met roken- Smoke Free

Stoppen met roken- Smoke Free

Begeleiding afgestemd op jou!

Het is wetenschappelijk bewezen dat individuele coaching een belangrijke succesfactor is om te stoppen met roken. Begeleiding door jouw eigen SmokeFree-coach vergroot jouw kans op een rookvrije toekomst dan ook flink. Jij weet als geen ander wanneer je hem of haar het hardst nodig hebt!

Begeleiding van een SmokeFree-coach betekent:

  • Coaching waar en wanneer het jou uitkomt
  • Positieve coaching door iemand die weet waar je het over hebt
  • Gebruik maken van een bewezen effectieve methode

Jouw persoonlijke coach begeleidt je voor de duur van drie maanden. Na de telefonische intake zullen er nog zes belmomenten volgen. 

Ook is er een mogelijkheid om in plaats van telefonische coaching, vier keer in de periode van 3 maanden fysiek af te spreken voor een coachingssessie. 

We vragen je hoe het gaat en wanneer je het moeilijk hebt, geven je tips en adviseren over het gebruik van hulpmiddelen zoals nicotinepleisters of medicatie. Een effectieve combinatie die je definitief een rookvrije toekomst geeft!

Stopplan en learning
Je maakt samen met je coach een stopplan voor jouw eigen situatie. Hierin is veel ruimte voor individuele bijzonderheden. De SmokeFree-coach begeleidt je vanaf de voorbereiding tot ongeveer 6 weken na je stopdatum. Je krijgt adviezen, tips en steun. Daarnaast ontvang je een e-learning met opdrachten en informatie. De learning is op zowel laptop als mobiel prima te volgen en zorgt ervoor dat je volhoudt.

Wat kost stoppen met roken?
Stoppen met roken kost jou niks. Nou ja, het kost jou wel doorzettingsvermogen en inzet, maar geen geld. Verzekeraars willen samen met jou en ons werken aan een rookvrije generatie. Daarom wordt hulp bij stoppen met roken vrijwel door alle verzekeraars vanuit de basisverzekering vergoed. Dat betekent dus ook dat er geen aanspraak wordt gedaan op jouw eigen risico. Per kalenderjaar krijg je één kans van je verzekeraar. Reden genoeg om onze personal coaching serieus te nemen en écht te stoppen met roken. Bij vrijwel alle verzekeraars declareren wij rechtstreeks, zodat jij je kunt concentreren op de coaching en je doel: stoppen met roken.

Maak een afspraak om te starten

Plan gelijk een intake in een van onze vestigingen in Assen.

Maak een afspraak