Skip to main content

Personal Training

Fitter en lekkerder in je vel zitten

Bijna iedereen wil een gezonde en actieve leefstijl. Maar niet iedereen krijgt dit even makkelijk voor elkaar. Soms kan een goede stok achter de deur en hulp één-op-één hierbij goed helpen. Precies daarom bieden wij personal training aan. Een personal trainer kan je helpen om je persoonlijke doelen te bereiken en een actievere en gezondere leefstijl te realiseren.

Omdat bij zo’n gezonde en actieve leefstijl niet alleen sport en training van belang is, maar ook voeding, rust en balans, geeft de personal trainer hier ook gepast advies over. Hij kan je motiveren om je doelen te behalen en te behouden.

De personal training vindt plaats in onze locatie Messchenstaete. Hier beschikt onze personal trainer over een grote oefenruimte met genoeg apparatuur en materiaal om voor jou uitdagende trainingen te bedenken.

Wil je investeren in een goede leefstijl met individuele aandacht waarbij werken aan je eigen doelen en wensen voorop staan dan is een personal training net wat voor jou!

Maak dan direct een afspraak met onze personal trainer.

Hoe werkt bewegen onder begeleiding van een personal trainer en bij de doelen die jij wilt behalen?

Wanneer jij je aanmeldt voor personal training zal er eerst een afspraak ingepland worden voor een intake. Tijdens deze intake willen we graag weten wat jouw doelen zijn en hoe we jou daar het beste bij kan gaan helpen. Ook wordt dan je gezondheid in kaart gebracht door middel van het meten van je gewicht, spiermassa en eventueel andere aspecten die voor jou belangrijk zijn.

Daarna wordt een afspraak gemaakt om de trainingen te starten. Je kan zelf beslissen hoe vaak je samen met je trainer wil trainen. Tijdens het gehele traject worden jouw persoonlijke doelen meerdere keren geëvalueerd om zo het beste resultaat te krijgen.

Hoe werkt bewegen onder begeleiding van een personal trainer en bij de doelen die jij wilt behalen.

Meedoen of meer weten?

Wil je weten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt bellen, mailen of gewoon een appje sturen via de WhatsApp- knop. En je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen op de site.

Maak een afspraak