Skip to main content

Fitness

Fitness

Je wilt fitter worden. Maar twijfel je hoe je het aan moet pakken? Ben je bang dat je het niet goed doet? Je wilt graag bewegen met persoonlijke begeleiding, maar een personal trainer is eigenlijk net weer een stapje te ver. Dan is fitness de perfecte oplossing voor je.

Tijdens fitness  bij Leefstijl Expertise Centrum Assen kan je zelf kiezen hoeveel begeleiding je wilt. Wil je graag zelfstandig sporten, maar toch af en toe controle van een fysiotherapeut hoe het gaat? Dan is de vrije fitness iets voor jou. Tijdens de vrije uren kan je zelf gaan sporten. Misschien heb je zelf een programma dat je wilt volgens of heb je een programma van onze sportintructeur of van een van onze fysiotherapeuten gekregen. Een keer in de maand komt er een fysiotherapeut langs om te kijken hoe het gaat met de trainingen om zo te voorkomen dat er klachten ontstaan.

Maandag 8.30 - 9.30 uur locatie Marturia
Maandag 8.30-10.00 uur locatie Messchenstaete
Woensdag 11.00-13.00 uur locatie Noorderpark
Vrijdag 17.00-18.00 uur locatie Meschenstaete
Zaterdag 8.00-10.00 uur locatie Messchenstaete

Heb je misschien behoefte aan iets meer hulp en structuur? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor onze small group training. Tijdens dit uur wordt een circuittraining voor jou klaargezet. Samen met een kleine groep sporters wordt dit zo een intensieve work-out waarbij altijd rekening gehouden wordt met ieders niveau en/of beperkingen. Klik hier voor meer informatie.

Wil je graag wel in een groep sporten, maar heb je meer begeleiding nodig en het liefste zelfs begeleiding van een fysiotherapeut? Kijk dan ook eens even op deze site.

Geen mens is gelijk. Daarom leveren wij altijd maatwerk, zodat jij een manier van sporten vindt dat perfect past bij jou en bij de doelen die je voor jezelf gesteld hebt. Zo weet je zeker dat je traint op een manier die echt voor jou geschikt is.

FITNESS BIJ LEEFSTIJL EXPERTISE CENTRUM ASSEN: ZO WERKT HET

Zodra je je aanmeldt voor fitness kan je kiezen voor een intake. We kijken naar je persoonlijke situatie en we bespreken je wensen. Waarom wil je beginnen met fitness? Wil je afvallen? Heb je bijvoorbeeld lichamelijke klachten? Of wil je gewoon lekker bewegen en doe je dat graag onder begeleiding? We kijken hoe fit je bent, hoe je gezondheid is en welke doelen je wilt bereiken.Op basis van de intake maken wij samen een keuze welke vorm van fitness voor jou geschikt is.

Maak een afspraak om te starten met fitness in Assen

Plan gelijk een intake in een van onze vestigingen in Assen.

Maak een afspraak